Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

MĂRIRE buze cu acid hialuronic

marire buze cu acid hialuronic, marire buze pret, clinica D6 Cluj

Buzele sunt printre primele lucruri ce ne atrag atenția la înfățișarea unei persoane. Încă din cele mai vechi timpuri, mărirea buzelor, un aspect plin al acestora și un contur definit a fost asociat cu feminitatea și senzualitatea.

 

Buzele pot fi foarte naturale și subtile, păstrând totodată echilibrul pe față. Gura ta este un adevărat ochi-ochi. Nu este fără motiv că femeile își colorează buzele din cele mai vechi timpuri, o gură frumos conturată conferă un aspect tineresc, senzual. Este posibil să nu fiți mulțumit de forma gurii sau de grosimea buzelor. Sau poate buzele tale se subțiază odată cu vârsta din cauza pierderii de volum. Oricare ar fi motivul pentru tine, The Body Clinic are o soluție de îmbunătățire a buzelor pentru tine.

 

Buzele mici și înguste sunt determinate genetic. Din fericire, prin procedura de mărire buze, putem ajuta natura și să facem buzele înguste puțin mai pline păstrându-și propria formă. Dacă aveți deja buzele pline, dar acestea au devenit mai subțiri din cauza îmbătrânirii, sunteți eligibil și pentru un umplutură de buze. Cu umpluturi de buze / mărire buze pe bază de acid hialuronic, putem oferi buze naturale, tinerești și mai pline, care se potrivesc feței tale. Deoarece nicio gură nu este aceeași, veți primi sfaturi personalizate de la noi. Prin urmare, în timpul unei consultări gratuite, unul dintre medicii noștri experimentați va discuta despre toate opțiunile despre umpluturi pentru buze cu tine. Alegerea este a ta!

 

  • Buze naturale mai pline
  • Aspect tineresc
  • Restaurarea conturului și a volumului
  • Restaurați buzele asimetrice

 

Buzele mai complete, mai frumoase, se obțin prin tratamentul cu un acid hialuronic. După fotografiere, completarea unei declarații de sănătate și a unui acord de tratament, zona de tratat este acoperită cu o cremă anestezică. Apoi, o umplutură este injectată în buze cu ace ultra-subțiri (canula). Acest lucru ne permite să restabilim, sau chiar să lărgim buzele conturul și volumul lor original.

 

Domenii de interes

 

Pentru a garanta un rezultat optim, medicii noștri acordă atenție:

  • Relația dintre buze și pomeți
  • Relația dintre buza superioară și buza inferioară
  • Prezența ridurilor deasupra gurii, așa-numita „fustă plisată”
  • Doriți dacă doriți sau nu accentul pe linia buzelor

Considerăm că este important ca atunci când creăm buze mai complete, rezultatul final să rămână natural. O umplutură de buze oferă o plenitudine naturală și echilibru în volumul gurii. Buzele tale își păstrează forma naturală, dar par ușor mai pline. Deci rămâneți voi înșivă, dar într-o versiune mai bună.