Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Echipa D6

Noi suntem echipa medicală a clinicii D6 și suntem aici pentru a veni in ajutorul dumneavoastră. Cu multă răbdare și simț analitic, vă ascultăm fiecare problemă și vă oferim un tratament personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră. Fie că este vorba despre un consult dermatologic, chirurgie dermatologică sau estetică, ne găsiți la sediul nostru de pe strada Decebal numărul 6, Cluj-Napoca.

Medic specialist dermato-venerologie

Medic specialist dermato-venerologie

Medic specialist dermato-venerologie

Medic specialist dermato-venerologie

Coordonator științific

Office manager

Asistent medical

Asistent medical

Asistent medical

Filosofie

Dermatologie

Estetica

Testimoniale

Recomand cu cel mai mare drag! Personal deosebit de amabil și profesionist. Each visit feels like going home!

Ioana Pavel

Testimoniale

Highly recommended! I have had several procedures over the last year, from minor surgery down to skin care. I can honestly say that everyone has been nothing but caring and Dr. Ana BACIU has always explained everything in detail and answered any concerns I may have had. I have no hesitation in going to them for any other procedures in the future.

Oltean Ioana

Testimoniale

Recomand cu încredere, personal super amabil. Clinica oferă tot ce înseamnă confort, de la o primire calduroasa pana la siguranța că ești pe mâini bune. Toți se străduie sa îți ofere o consultație, un tratament de specialitate la care sa vii cu placere și data viitoare.

Denisa Teodorescu

Testimoniale

De cel puțin 10 ani apelez la d-na dr. Ana Baciu pentru orice nevoie dermatologică și estetică. La D6 Dermatologie & Estetică, totul este impecabil. Incredibilă echipă, incredibil medic, incredibile produse, incredibile rezultate.

Mihaela Miron