Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Acid hialuronic

ACID HIALURONIC

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

 

Buzele sunt printre primele lucruri ce ne atrag atenția la înfățișarea unei persoane. Înca din cele mai vechi timpuri, un aspect plin si un contur definit a fost asociat cu feminitatea si senzualitatea.

 

Buzele pot fi foarte naturale și subtile, păstrând totodată echilibrul pe față. Gura ta este un adevărat ochi-ochi. Nu este fără motiv că femeile își colorează buzele din cele mai vechi timpuri, o gură frumos conturată conferă un aspect tineresc, senzual. Este posibil să nu fiți mulțumit de forma gurii sau de grosimea buzelor. Sau poate buzele tale se subțiază odată cu vârsta din cauza pierderii de volum. Oricare ar fi motivul pentru tine, The Body Clinic are o soluție de îmbunătățire a buzelor pentru tine.

 

  

Tratamentul cearcănelor

 

Aspect mai puțin obosit doar după un singur tratament

 

Ochii sunt primul lucru care îl observăm când interacționăm cu o persoană. Cearcănele întunecate de sub ochi iți pot face fața să pară mult mai obosită. De cele mai multe ori machiajul ne poate ajuta să le mascăm, însă pierderea de volum poate fi destul de dificil de camuflat, si cine nu își dorește să arate impecabil cu cât mai puțin fond de ten?

 

 

Conturul liniei mandibulare

 

Profilul la care mereu ai visat

 

O linie mandibulara definita este esența unui contur definit. Aspectul profilului feței ne conferă multe atribute, ne poate face să părem mai încrezători și întineriți.

 

Cu trecerea timpului, prin atrofia structurilor oasele și pierderea de colagen, pielea are o tendință naturală de coborâre, acest fenomen afectând în principal linia mandibulară. Mai mult, osul mandibulei se micșorează, ducând la dispariția ovalului feței, ea căpătând un aspect triunghiular în treimea inferioară.

 

 

Corecția nechirurgicală a bărbiei

 

Definirea ultimá a profilului

 

Forma bărbiei este importantă pentru conturul nostru facial. Pe măsură ce îmbătrânim, forma bărbiei se poate schimba.  Activitatea mușchiului bărbiei devine mai intensă, predispunând la apariția de imperfecțiuni la acest nivel și proiectând profilul bărbiei în jos.

 

Acest lucru este tratat folosind toxina botulinică, însă pentru o contur armonios al bărbiei acidul hialuronic este soluția ideală.

Putini sunt cei ce recunosc acest defect de poziționare a bărbiei, adesea această recomandare fiind acordată în cadrul unui consult de estetică. Ca ideal de frumusețe, proiecția bărbiei trebuie să fie pe aceeași linie cu cea a buzei inferioare și vârful nasului.

 

 

Corecția nechirurgicală a nasului

 

Forma nasului este un atribut ce adesea este moștenit, iar pentru mulți dintre noi acesta poate constitui un complex.

Până nu demult, singura soluție era rinoplastia chirurgicală, însă astăzi acidul hialuronic o poate substitui cu succes în anumite cazuri.

 

 

Liquid facelift

 

Ce este un Liquidface lift

 

Este prima alternativă reală la un facelift chirurgical, pentru o față ce prezintă un grad de sagging mediu sau ușor.

 

 

Tratamentul corectiv al șanțurilor nazolabiale

 

Pliul nazolabial este ridul ce pornește de la nivelul nărilor până la comisura bucală. Rolul acestuia este foarte important când vine vorba de expresivitate, ajutându-ne în a avea un zâmbet natural și a transmite sentimente de fericire. Însă pe măsură ce îmbătrânim, acest rid se adâncește tot mai mult, oferind o expresie tristă și obosită. Acest defect poate fi rapid și relativ ușor de corectat cu ajutorul filler-lor dermale.

 

 

Tratamentul pomeților

 

Efect global de întinerire a fetei

 

Pomeniții constituie unul din elementele centrale ce ne conturează fizionomia și simetria feței. Forma, volumul și proeminența acestora, pot traduce cu ușurință vârsta unei persoane.

 

 

Tratamentul tâmplelor

 

Recâștigă aspectul tânăr

 

În procesul de fiziologic de îmbătrânire zona tâmplelor este afectata treptat. Această zonă începe să devină proeminentă prin pierderea de țesut conjunctiv și prin atrofia progresivă

a mușchiului și osului temporal.

 

 

Umplerea concavității frunții

 

Subtilitate în definirea frumuseții

 

Zona frunții reprezintă una dintre cele mai extinse zone ale feței, ea având o importanță majoră în aspectul întregii înfățișări.

 

 

 

Category: