Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

PLexR

PLEXR

The non-surgical blepharoplasty

 

Cu trecerea timpului obsevăm că pielea din jurul ochilor devine din ce în ce mai laxă, necesitând aproape inevitabil corecția chirurgicală a zonei.

 

Dacă idea bisturiului te sperie sau dorești să maximizezi rezultatele unei blefaroplastii, îți vine în ajutor PlexR!

 

Mecanism de acțiune

 

Plasma este a 4-a stare a materiei și este creată atunci când gazele din aer sunt ionizate cu ajutorul acestui dispozitiv special, care creează un mic arc electric care tratează zonele cu probleme – fără a răspândi căldură nedorită pe pielea din jur.

 

Cu ajutorul căldurii, producția de colagen este stimulată, iar ca rezultat nu vei experimenta doar un lifting al zonei, ci și o rejuvenare integrală a pielii.

 

Zone de indicație

 

PlexR are ca recomandări prioritare zona ochilor- pleoapele superioară, inferioară și ridurilor din jurul ochilor, fiind soluția ideală în locul corecției chirurgicale al excesului de piele, atât de supărătoare. Alte zone de indicație sunt zona preauriculară și dar și cea a gâtului.

 

Avantaje

 

Acest dispozitiv oferă rezultate comparabile cu cele ale blefaroplastiei, din una până la trei ședințe, fără a lasa în urmă cicatrici postoperatorii, suturi și fără riscurile postoperatorii.

 

Tratament

 

Înaintea procedurii se va aplica cremă anestezică pentru ca procedura să fie căt mai confortabilă. Durata procedurii este de aproximativ 30 de minute, iar timpul de recuperare ulterioară este de aproximativ o săptămână.

Pentru un consult pre-estetic gratuit și pentru a afla mai multe informații despre acest tratament și despre cum poate fii combinat acesta cu alte tratamentele de stimulare a colagenului și atenuare a ridurilor din aceste zone, te așteptăm la sediul nostru de pe strada Decebal, numarul 6.

 

  • Blefaroplastie superioară cu PLexR și tratament post-intervenție

 

  • Blefaroplastie inferioară cu PLexR și tratament post-intervenție

 

  • Lifting periauricular cu PLexR

 

  • Tratamentul laxității gâtului cu PLexR

 

  • Rejuvenare genitală cu PLexR

 

  • Excizie formațiuni benigne folosind ablația cu plasma PLexR

 

 

Category: