Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Extracție comedoane

extracție comedoane

Încercarea de a extrage singur coșurile, punctele negre și alte pete cauzate de acnee poate părea atât de simplă încât oricine o poate face, dar există o artă în pentru o face bine.

 

Aveți nevoie de o tehnică adecvată pentru a evita:

  • Cicatrici permanente ale acneei
  • Acnee mai vizibilă
  • Acnee mai dureroasă
  • Infecție

 

Aceste reacții adverse nedorite sunt frecvent întâlnite atunci când se încercă această operațiune acasă. Dacă împingeți conținutul unui comedon mai adânc, în interiorul acestuia, profund în piele, adesea se întâmplă să creșteți inflamația. Acest lucru poate duce la acnee mai vizibilă. Unii oameni dezvoltă cicatrici acneice în urma acestei manevre realizată necorespunzător. Mai mult, atunci când scoți singur coșurile, este riscul să dezvolți o infecție de la bacteriile de pe mâini.

 

Dermatologii și personalul instruit din clinici folosesc câteva tehnici diferite pentru a scăpa fizic de acnee. Printre cele mai utilizate este extracția comedoanelor, care implică utilizarea instrumentelor sterile pentru a scăpa de punctele negre și punctele albe.

 

Extracția acneei este de obicei recomandată împreună cu alte tratamente împotriva acneei.

 

Atunci când este efectuată într-o clinica dermatologică, extracția acneei este o modalitate sigură de a scăpa de punctele negre și punctele albe.

 

În timpul extracției acneei, se folosește echipament sterilizat pentru a vă curăța porii. Este posibil să fie nevoie ca mai întâi să aveți nevoie de o exfoliere mai profundă cu ajutorul microdermabraziunii.

 

Punctele negre și punctele albe pot reveni, fiind indicat să urmați planul recomandat de medicul dermatolog pentru îngrijirea pielii, pentru a preveni astfel reapariția petelor noi.

 

 

Category: