Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Conturul liniei mandibulare

tratament infrumsetare acid hialuronic, clinica D6 Cluj

Profilul la care mereu ai visat

 

O linie mandibulara definita este esența unui contur definit. Aspectul profilului feței ne conferă multe atribute, ne poate face să părem mai încrezători și întineriți.

 

Cu trecerea timpului, prin atrofia structurilor oasele și pierderea de colagen, pielea are o tendință naturală de coborâre, acest fenomen afectând în principal linia mandibulară. Mai mult, osul mandibulei se micșorează, ducând la dispariția ovalului feței, ea căpătând un aspect triunghiular în treimea inferioară.

 

Avantaje

 

Experiența medicilor noștii în înțelegerea anatomie și a procesului de îmbătrânire, este esențială pentru obținerea rezultatului aștept. Exista posibilitatea ca pentru o linie mandibulară definită tratamentul să înceapă prin cel al pomeților și al etajului superior  pentru a oferi stabilitate structurilor ce tind să îngreuneze treimea inferioară.

 

Prin definirea conturului etajului inferior al feței, pe lângă rolul cheie în creionarea ovalului feței, acest tratament îmbunătățește și aspectul zonei gâtului. Efectului lui este acela de a subția și de a face zona submentonieră mai puțin vizibilă.

 

Acidul hialuronic auxiliar  proprietății sale de umplere, în aceasta arie este plasat în așa fel încât să definească linia maxilarului inferior, astfel încât profilul feței să reflecte lumina într-o manieră în care să avantajeze.

 

  • Contur definit al profilului
  • Reducerea laxității zonei submentoniere
  • Efect de lifting
  • Accentuarea linei mandibulare
  • Definirea unghiului mandibulei

 

Despre tratament

 

Timpul alocat tratamentului este relativ scurt. Acesta este un tratament foarte confortabil, și lipsit de durere. Anestezicul local injectabil este plasat în doua puncte bilateral, la locul de intrarea al canulei. Această tehnică face procedura foarte confortabilă, canula facilitând plasarea uniforma a produsului subcutanat și reducând la minim formarea de hematoame sau alte complicații asociate procedurilor estetice.

 

Acidul hialuronic este plasat subcutanat în această zonă, conturând și definind profilul feței. Cu timpul prin integrarea acestuia în zona tratată, fibrobalstele sunt stimulate pentru a produce neocolagen, rezultatul fiind perceptibil timp îndelungat.

 

 

Tragetul nostru este un rezultat cât mai natural fizionomiei dumneavoastră. Medicii noștii preferă să utilizeze mai puțin produs în cadrul tratamentului inițial, iar în cadrul controlului ulterior dacă este nevoie să realizeze un fin touch-up.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Evitați în prima săptămână alte tratamente cosmetice în zona tratată. Nu masați aria tratata. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

După tratament se poate să experimentați sensibilitate în zona tratată și edem discret. Acestea vor atenua după câteva zile, ca și posibilele asimetrii rezultate. Este posibil ca după procedura să simțiți fine denivelări în zona tratată, care se vor dispărea în câteva zile după intervenție.

 

Exista riscul de producere a unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni.