Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Corectia nechirurgicalA a nasului

blefaroplastie nechirurgicala lifting facial aparat plexr, clinica D6 Cluj

Forma nasului este un atribut ce adesea este moștenit, iar pentru mulți dintre noi acesta poate constitui un complex.

 

Până nu demult, singura soluție era rinoplastia chirurgicală, însă astăzi acidul hialuronic o poate substitui cu succes în anumite cazuri.

 

Avantaje 

 

O corecție a nasului ce se bazează pe acid hialuronic are menirea de a umple micile denivelări și de a-i conferi acestuia o liniaritate și o formă mai apropiată de ideal.

 

Avantajul major este acela că rezultatul este vizibil imediat, fără perioadă de recuperare. Aceasta procedură nu înlocuiește chirurgia, care în cazul defectelor majore rămâne prima recomandare.

 

Totodată, cu înaintarea în vârstă, forma nasului se poate schimba, acesta suferind un proces de lățire, iar  vârful coboară. Acidul hialuronic oferă suportul necesar și îi poate recreiona profilul. Ideal, această procedură poate fi realizată în combinație cu toxina botulinică pentru relaxarea mușchiului ce efectuează coborârea vârfului nasului.

 

  • Creionarea profilului dorit
  • Corectarea depresiunilor
  • Repoziționarea vârfului
  • Rezultat în concordanță cu fizionomia
  • Efect imediat după procedură

 

Despre tratament

 

Este deosebit de important ca această procedură să fie efectuată cu precizie și cu o bună cunoaștere a anatomiei faciale.

 

Procedura se desfășoară sub anestezie locală, iar utilizarea canulei minimalizează riscul efectelor adverse.

 

Este indicat ca în prima ședința să plasăm mai puțin produs, urmând ca după două săptămâni să realizăm un mic touch-up, dacă este necesar.

 

Cu timpul, prin integrarea acestuia în zona tratată, fibrobalstele sunt stimulate pentru a produce colagen, rezultatul fiind perceptibil un timp îndelungat.