Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

CorecTia nechirurgicalA a bArbiei

tratament infrumsetare acid hialuronic, clinica D6 Cluj

Definirea ultimá a profilului

 

Forma bărbiei este importantă pentru conturul nostru facial. Pe măsură ce îmbătrânim, forma bărbiei se poate schimba.  Activitatea mușchiului bărbiei devine mai intensă, predispunând la apariția de imperfecțiuni la acest nivel și proiectând profilul bărbiei în jos.

 

Acest lucru este tratat folosind toxina botulinică, însă pentru o contur armonios al bărbiei acidul hialuronic este soluția ideală.

 

Putini sunt cei ce recunosc acest defect de poziționare a bărbiei, adesea această recomandare fiind acordată în cadrul unui consult de estetică. Ca ideal de frumusețe, proiecția bărbiei trebuie să fie pe aceeași linie cu cea a buzei inferioare și vârful nasului.

 

Avantaje

 

Conturul profilului facial poate suferi o îmbunătățire considerabilă prin combinarea acestor doua tratamente: toxina  botulinică și acidul hialuronic. Toxina botulinică are rolul de a relaxa mușchiul mentonier și de a ridica bărbia, pe când acidul hialuronic îi oferă suport acestui mușchi și corectează pe termen îndelungat profilul.

 

Această intervenție oferă un avantaj suplimentar la nivelul linei mandibulare, aceasta fiind mai vizibilă și definită.

 

Corecția acestei arii nu este un tratament ce este dependent întotdeauna procesului de înaintare în vârstă, foarte frecvent fizionomia individuală prezintă un anumit grad de retrognație, făcând ca acest tratament să aibă un impact pozitiv major în contului facial al acestor persoane.

 

  • Profil conturat fără intervenție chirurgicală
  • Linia mandibulară mai accentuată
  • Obținerea armenei între etajul mediu și inferior

 

Despre tratament

 

Durata de desfășurare a tratamentului este scurtă. Acesta este un tratament relativ confortabil, și lipsit, în majoritatea cazurilor, de durere. Anestezicul local injectabil este plasat în doua puncte bilateral la nivelul lateral al bărbiei, la locul de intrarea al canulei.

 

Prin utilizarea canulei ne asigurăm de faptul că dumneavoastră vă simțiți confortabil pe durata procedurii, intensitatea durerii fiind minimă, la fel ca și riscul complicațiilor.

 

Acidul hialuronic injectat în această zonă este plasat profund, la nivelul periostului, astfel asigurând un rezultat cat mai natural prin divizarea acestuia.

 

Tehnica de plasare a produsului este diferită în funcție de sex, estetic, femeile au o bărbie mai mică ce conturează V-ul feminin, iar bărbații una mai lată, ce continuă linia mandibulară, pofilul acestora anterior fiind mai dreptunghiular.

 

Cu timpul prin integrarea acestuia în zona tratată, fibrobalstele sunt stimulate pentru a produce neocolagen, rezultatul fiind perceptibil timp îndelungat.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Evitați în prima săptămână alte tratamente cosmetice în zona tratată. Nu masați aria tratata. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

După tratament se poate să experimentați sensibilitate în zona tratată și edem discret. Acestea vor atenua după aproximativ o săptămână.

 

Exista riscul de producere a unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni pentru acidul hialuronic, iar cel al toxinei botulinice este în medie de 3 luni.