Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Consult dermatologic

consult dermatologic

Dermatologia este o specializare care se concentrează pe studierea, cercetarea, diagnosticarea și gestionarea sănătății pielii, a scalpului, a părului și a unghiilor. Pielea este cel mai mare organ din corp și, ca rezultat, dermatologia încearcă să se asigure că tot ceea ce este la nivelul pielii continuă să funcționeze corect.

 

În zilele noastre, este din ce în ce mai frecvent ca pacienții să își caute specialiști atunci când se confruntă cu o problemă specifică de sănătate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, motiv pentru care dermatologia este atât de importantă.

 

Fie că este vorba despre apariția unor leziuni suspecte la nivelul pielii, modificări la nivelul unghiilor sau părului, semne melanocitare suspecte sau patologii frecvente cum sunt acneea și rozaceea, medicul dermatolog vă stă la dispoziție pentru un consult și un plan de tratament individualizat.

 

La D6 ai parte în cadrul unui consult dermatologic de o analiză complexă a patologiei cutanate și evaluarea acesteia în context sistemic și în relație cu bolile asociate.

În cadrul consultului dermatologic beneficiați și de un plan de îngrijire al pielii personalizat, adaptat tipului de ten și fototip, pentru ca pielea ta să fie radiantă și protejată, iar prevenția patologilor cutanate eficientă.

 

 

Category: