Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Consult pre-estetic

Consult pre-estetic

Știm că nu e ușor să iei decizia de a efectua proceduri estetice, oricât de minim invazive sau de benefice ar fi pentru pielea ta. Transformările, oricât de minore, au inevitabil un impact psihologic.

 

De aceea, înaintea începerii tratamentelor ce au rolul de a îmbunătăți aspectul tegumentului și de a corecta mici defecte, planificăm un consult pre-estetic. În cadrul acestui consult vom stabili împreună un plan de tratament adaptat nevoilor și dorințelor tale și iți vom detalia toate aspectele procedurilor.

 

Este important să știi că te poți răzgândi sau poți reveni pentru întrebări suplimentare. Este decizia ta când dorești începerea procedurilor estetice sau când dorești să te oprești.

 

We believe in your own beauty

 

Noi, la clinica D6, credem în naturalețe și în unicitatea frumuseții tale, dar și că frumusețea interioară este la fel de importantă ca și cea exterioară. În definitiv, ești la fel de frumoasă precum te simți!

 

Cu toate acestea, uneori un mic accent sau o ușoară schimbare pot face diferența. Un tratament te poate ajuta să te simți din nou încrezătoare și în echilibru cu tine. Iar noi exact aici vrem să te ajutăm!

 

Abordarea nostră începe cu o analiză atentă a întregii fizionomii, care urmărește dorințele și nevoile fiecărui pacient. Îți întocmim apoi un plan de tratament personalizat, care se concentrează pe accentuarea caracteristicilor și nevoilor feței tale și care îți pune în evidență frumusețea naturală. Pentru aceasta îți punem la dispoziție o serie de tratamente, de la proceduri faciale cum ar fi peeling-ul și microdermaabraziunea, până la proceduri stimulatoare de colagen, tratamente injectabile cu acid hialuronic pentru restaurarea volumelor faciale, riduri statice și toxină botulinică pentru ridurile de expresie.

 

 

Category: