Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Radiofrecvența multipolară față și gât

RADIOFRECVENțA MULTIPOLARă FAță șI GâT

Cu înaintarea în vârstă, pielea noastră tinde să își reducă producția de colagen și elastină atât de importantă pentru fermitatea acesteia.

Dacă îți dorești să previi și să stimulezi acest lucru într-o manieră neinvazivă, atunci tratamentul cu radiofrecvență biplolară poate fi răspunsul pentru tine!

 

Mecanism de acțiune

 

Dispozitivul se bazează pe creșterea temperaturii stratului subepidermal, care este și cel responsabil de fermitatea și suportul pielii.

Radiofrecvența realizează inversarea sarcinilor electrice ale moleculelor din aria tratată, generând astfel căldură în profunzimea dorită.

În aceast mod, fibroblastele sunt stimulate să își reia producția de colagen și elastină, revitalizând pielea din profunzime spre suprafață. Zone de indicație

 

Radiofrecvența bipolară poate fi utilizată în orice regiune a corpului, însă zonele de interes sunt fața, zona gâtului și decolteul.

Stimularea colagenului ajută și la diminuarea vergeturilor, acest dispozitiv fiind ideal pentru aceste zone cu probleme.

 

Avantaje

 

  • crește fermitatea pielii
  • ajută la diminuarea ridurilor, creând o textură uniformă a tenului
  • stimulează producția de colagen și elastină
  • stimulează drenajul limfatic al pielii și circulația

 

Tratament

 

Procedura este confortabilă, aplicarea cremei anestezice nefiind necesară. Durata procedurii este de 30 de minute, iar timpul de recuperare este de aproape inexistent, un ușor eritem putând fi observat.

 

Category: