Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Toxina botulinică

TOXINA BOTULINICă

 • Toxina Botulinică pentru riduri de expresie

 

 • Toxina Botulinică pentru ridurile glabelei (încruntarea)

Why so angry?

 

Fără să realizăm, uneori, expresia feței noastre tinde să traducă faptul că suntem supărați, nervoși sau încruntați. Aceasta se întâmplă prin contracția repetată a mușchilor mimicii, care din cauza suprasolicitării, cu timpul se contractă involuntar.

Gândiți-vă cât de des stăm în fața calculatorului, suntem concentrați asupra muncii sau ne încruntăm din cauza luminii puternice.

 

Mecanism

 

Mușchii implicați în acest automatism sunt cei care apropie și coboară sprâncenele – corugatorii și procerusul – mișcare care prin repetare crează și adancește ridurile verticale dintre sprâncene.

 

Remediu

 

Toxina botulinică este alegerea prioritară în tratamentul ridurilor de expresie, acțiunea ei fiind cea de relaxare musculară. Prin tratamentul cu neurotoxină a glabelei, aspectul feței va fi unul relaxat, odihnit și întinerit, datorită ridicării sprâncenelor și atenuării încruntării, dar menținând totodată un aspect natural al feței.

 

Tratament

 

Cele câteva înțepături le efectuăm cu un ac extrem de fin, numit #invisibleneedle, rapid, cu disconfort mimim sau inexistent.

După tratament, roșeața și iritația dispar în câteva ore și nu există perioadă de recuperare.

 

Durata

 

Efectul toxinei este observat încă din primele zile după injectare, însă rezultatul maxim se instalează la două săptămâni și se menține aproximativ 3-6 luni, variabilitatea lui ținând de factori personali, stil de viața, doză.

 • Fruntea (ridicarea sprâncenelor)
 • Peri ocular (laba gâștei)
 • Zâmbet gingival
 • Relaxarea bărbiei

 

 • Toxina Botulinică pentru Nefertiti-lift 

 

 • Toxina Botulinică pentru hiperhidroză

Uită de transpirația excesivă!

 

Transpirația excesivă sau hiperhidroza este una dintre problemele cu care mulți dintre noi ne confruntăm, mai ales în sezonul cald.

 

Hiperhidroza poate fi o problemă cosmetică supărătoare. Ea apare chiar și atunci când nu este excesiv de cald, putând fi constituțională sau favorizată de alți factori.

Adeseori, antiperspirantele obișnuite nu își fac efectul așteptat.

 

Tratament

 

Tratamentul cu toxină botulinică reprezintă o variantă sigură, rapidă, noninvazivă, validată științific și aprobată.

Toxina este injectată la nivel subcutanat, cu un ac extrem de fin, numit #invisibleneedle, cu disconfort minim sau inexistent.

 

Cum funcționează

 

Toxina botuluincă funcționează prin blocarea terminațiilor nervoase responsabile de activarea glandelor sudoripare. În mod normal, sistemul nervos activează glandele sudoripare să producă transpirație când temperatura corpului crește. La persoanele cu hiperhidroză, terminațiile nervoase responsabile sunt hiperactive.

 

Durată

 

Efectul se instalează încă din primele zile după tratament, însă efectul maxim este observat la două săptămâni și se menține până la 6 luni.

 

Beneficii

 

Avantajul acestei opțiuni terapeutice este că, fără a avea efecte secundare, vă puteți bucura de o vară fără grija transpirației excesive, iar calitatea vieții poate fi îmbunătățită

 

 

 • Toxina Botulinică pentru migrene

 

 • Toxina Botulinică pentru bruxism

 

Bruxismul este una din patologiile adesea nediagnosticate, având o incidență relativ ridicată în populația generală.

 

Aceasta tulburare se traduce prin încleștarea și scrâșnitul dinților, îndeosebi în timpul nopții, datorită contracției involuntare a mușchilor implicați în masticație – maseterii și temporalii.

 

Patogeneza

 

Patogeneza bruxismului este insuficient cunoscută, o multitudine de factori fiind implicați – stresul, tulburările de somn sau medicația.

Netratată acesta tulburare poate duce la probleme dentare, mult mai greu de tratat, cefalee, tulburări de somn și surmenaj, toate acestea având un impact negativ asupra calității vieții.

 

Tratament

 

Opțiunile de tratament sunt variate și pot fi dificil de aplicat ținând cont de împletirea componentelor psihogenice și neurologice.

Toxina botuluinică poate fi alegerea ideală în tratamentul tulburării.

 

După cum știm aceasta prin efectul blocant asupra receptorilor ce inițiază contracția musculară, realxează musculatura și astfel scade forța de contracție a maseterilor. Toxina este injectată la nivelul mușchiului maseter și ocazional temporal, cu ajutorul a câtorva înțepături cu un ac extrem de fin, numit #invisibleneedle, rapid, cu disconfort minim sau inexistent.

 

Durată

 

Efectul toxinei se instalează încă din primele zile după tratament însă efectul maxim este observat la două săptămâni și se menține între 3 și 6 luni.

 

Beneficii

 

Avantajul acestei opțiuni terapeutice este că nu afectează mimica, masticatul sau vorbirea, iar toxina botuluinică injectată periodic are un efect cumulativ de atrofie musculară, oferind în timp un contur mai armonios al feței în treimea ei inferioare.

 

 • Injectare superficială cu toxină botulinică facial pentru porii dilatați și reducerea de sebum

 

 

Category: