Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Tratamente faciale / estetică facială

TRATAMENTE FACIALE

Masca facială

  • Mască gold
  • Mască hidratantă

 

Terapie LED

 

Terapia cu lumină LED, LLL – Low Level Light Therapy, este o metodă neinvazivă, relaxantă și rapidă, utilă pe tot parcursul anului, care se adresează tuturor tipurilor de piele și care reînnoiește pielea într-un mod natural, accelerând totodată vindecarea după tratamente minim invazive. Terapia cu lumină LED stimulează producția de colagen, are efect antiinflamator și antiseptic, calmează, echilibrează și reduce roșeața, normalizează și echilibrează activitatea pielii.

 

Tratament facial complex: microdermabraziune, tratament profesional de curățare Esthederm și seruri hidratante și anti-aging

 

Suntem foarte încântați să vă prezentăm noile tratamente de la Institut Esthederm de curățare profesională a tenului. Procedura de curățare poate fi realizată fie singură, fie poate fi combinată în aceeași sesiune de tratament cu altă metodă, cum este mirodermabraziunea.

 

Osmoclean este o nouă generație de produse osmotice, ce garantează o curățare delicată și echilibrarea ecosistemului de la suprafața pielii cu ajutorul tehnologiei Skin Balance System.

 

Curățarea este una profundă, produsele folosite pătrunzând până în profunzimea porilor, unde impuritățile acumulate favorizează formarea comedoanelor.

 

În timpul procedurii sunt urmate următoarele etape:

 

  1. Remove make-up: cu ajutorul loțiunii de curățare bifazice și a laptelui de curățare, pielea este curățată delicat și rehidratată, pregătită pentru aplicarea următoarelor produse.
  2. Cleanse deeply: crema de curățare ultra delicată este expertul în tenul curat, aceasta acționând ca un aspirator eficient pentru toate impuritățile, menținând porii curați, iar tenul devenind mai radiant.
  3. Exfoliate: cu ajutorul acestui gomaj delicat, celulele moarte sunt îndepărtate, tenul este curățat în profunzime, iar pielea devine fină ca mătasea.
  4. Energize: apa celulară folosită îmbunătățește calitatea și vitalitatea pielii. Ea este o replică a apei prezente în mod natural în piele.

 

Vă invitam să încercați noua gamă de curățare Esthederm și vă vom veni în ajutor cu mai multe informații despre îngrijirea de acasă pentru a complementa tratamentul.

 

Tratament facial: microdermabraziune, lampă LED, seruri hidratante și anti-aging

 

 

Category: