Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Tratamentul corectiv al cicatricilor post acneice

TRATAMENTUL CORECTIV AL CICATRICILOR post acneice

Procesul fiziologic de vindecare al pielii include stimularea producerii fibrelor de colagen și elastină, însă în unele cazuri vindecarea lasă în urmă o zonă fie de fibroză, fie de atrofie pe zona de tegument afectată.

 

Acneea este o patologie dermatologică ce ar trebui trată cu maxim de responsabilitate înainte ca acesta sa lase cicatrici.

 

În cazul în care te confrunți cu cicatrici post acneice sau de altă natură, de dimensiuni mici sper medii, la D6 iți stăm la dispoziție cu tehnici ce te vor ajuta ca acestea să fie cât mai puțin vizibile:

  • Subcizie și injectare de Radiesse diluat sau acid hialuronic – prin procesul mecanic de subcizie se îndepărtează aderențele fibroase dintre epiderm și derm, iar prin injectarea ulterioară de Radiesse/acid hialuronic procesul de vindecare este stimulat într-un mod controlat, îmbunătățind semnificativ aspectul cosmetic.
  • Dermapen și mezoterapie – microacele stimulează procesul de uniformizare a epidermului, iar mezoterapia oferă un cocktail de vitamine și factori de creștere acestuia, astfel încât aspectul cicatricilor este mult diminuat.
  • Peelingurile chimice – prin îndepărtarea epidermului superficial, aspectul tenului devine mult mai uniform. Se pot utiliza peelingurile pe baza de acizi din fructe sau TCA.

 

 

Category: