Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Tratamentul cearcAnelor

injectare acid hialuronic tratament antirid, clinica D6 Cluj

Aspect mai puțin obosit doar după un singur tratament

 

Ochii sunt primul lucru care îl observăm când interacționăm cu o persoană. Cearcănele întunecate de sub ochi iți pot face fața să pară mult mai obosită. De cele mai multe ori machiajul ne poate ajuta să le mascăm, însă pierderea de volum poate fi destul de dificil de camuflat, si cine nu își dorește să arate impecabil cu cât mai puțin fond de ten?

 

Avantaje

 

Un rol important pentru un tratament ce dă rezultate este o analiză corectă a cauzei cearcănelor, care adesea sunt cauzate de o combinație de factori.

 

În zona din jurul ochilor, prin procesul fiziologic de îmbătrânire, pielea suferă o ușoară subțiere și accentuare a laxității. Mai mult, în această arie, cantitatea de țesut adipos este minimă, iar în acest mod, prin transparența pielii, cercănele par să aibă un aspect întunecat.

 

Procesul de atrofie osoasa este la fel de important, orbita lărgindu-se, iar țesutul pierzându-și astfel din suportul subiacent.

 

Ereditatea joaca și ea un rol esențial, aceasta explicând vârsta variată la care peroanele aleg această procedură estetică.

 

Acidul hialuronic poate fi soluția binevenită pentru un aspect mai proaspăt cu o remanență de până la câțiva ani. Acesta umple depresiunile din jurul ochilor, reducând hiperpigmentarea, făcând ca aspectul nostru să fie instant mai odihnit.

 

În funcție de cauza de apariție a pungilor de sub ochi, tratamentul cu acid hialuronic poate fi combinat cu alte proceduri, pentru o piele fermă, și un volum ce continua armonios zona pomeților.

  • Aspect mai odihnit
  • Reducerea pigmentarii
  • Îmbunătățirea calității pielii

 

Despre tratament

 

Foarte important este sa ne luați în considerare toate sfaturile oferite în consultul anterior procedurii. Nu de puține ori, pentru o ameliorare naturală a acestei zone este indicat tratamentul alor zone adiacente, cum sunt pomeții sau tâmplele.

 

Procedura este una foarte sigură și confortabilă pentru dumneavoastră. Pentru a ne asigura de acest fapt, folosim anestezic local la locul de intrare al canulei. Folosirea canulei în această zonă, face ca tratamentul să fie foarte sigur, iar incidența complicațiilor minimă.

 

În această zonă medicii noștri folosesc doar acid hialuronic, care este o substanța extrem de sigura, ea regăsindu-se și în mod natural în piele. Acest fapt face ca rata reacțiilor alergice să fie minimă. Acidul hialuronic, poate fi de asemenea, dizolvat cu ușurința cu ajutorul hialuronidazei din orice regiune.

 

Mereu optam pentru un rezultat natural. Medicii noștii preferă să utilizeze mai puțin produs în cadrul tratamentului inițial, iar în cadrul controlului ulterior dacă este nevoie să realizeze un fin touch-up.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Nu masați zona tratată. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

De cele mai multe ori acest tratament nu necesită timp de recuperare, însă puteți experimenta un mic edem după tratament. Exista riscul de producerea unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni.