Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Tratamentul corectiv al SanTurilor nazolabiale

radiesse hidroxiapatita tratamente antirid, clinica D6 Cluj

Pliul nazolabial este ridul ce pornește de la nivelul nărilor până la comisura bucală. Rolul acestuia este foarte important când vine vorba de expresivitate, ajutându-ne în a avea un zâmbet natural și a transmite sentimente de fericire. Însă pe măsură ce îmbătrânim, acest rid se adâncește tot mai mult, oferind o expresie tristă și obosită. Acest defect poate fi rapid și relativ ușor de corectat cu ajutorul filler-lor dermale.

 

Tratament

 

O vizita la medic care include tratamentul șanțului nazolabial durează maxim 30 de minute. Pe parcursul injectării nu trebuie să îți faci griji în privința durerii, noi ne asigurăm că zona este bine anesteziată, fie cu ajutorul cremei anestezice, fie utilizând anestezic injectabil local la locul de intrare al canulei.

 

Tratamentul pentru reconstituirea volumului pierdut se desfășoară utilizând canula, aceasta oferind un profil de siguranță mai mare și scade riscul posibilelor complicații post procedură.

 

Adesea pentru un rezultat optim volumul ar trebui restituit inițial la nivelul pomeților, împiedicând astfel plasarea excesivă de filler în zona șanțului nazolabial. De asemenea trebuie luată în considerare și calitatea pielii la acest nivel, adesea ridul fiind unul permanent la nivelul dermului. Pentru aceste situații umplerea lui se realizează folosind acid hialuronic injectat intradermal.

 

După tratament

 

După tratamentul pliului nazolabial, puteți deplasa zonele injectate ca de obicei. Aveți grijă să nu masați sau să nu frecați zona injectată în primele 48 de ore după tratament, cu excepția cazului în care medicul o recomandă în mod specific.

 

După tratament este posibil să apară echimoze sau edem la acest nivel, se recomandă răcirea zonei. Edemul va dispărea după câteva zile. Vânătăile pot fi camuflate cu machiaj la câteva ore după tratament, dacă punctele de intrare ale canulei sunt închise. În plus, nu aveți voie să faceți sport timp de 24 de ore după tratament și nu este indicat să vizitați sauna sau solarul timp de 2 săptămâni după tratament.

 

Rezultat

 

Rezultatul tratamentului șanțurilor nazolabiale este optim după 2 săptămâni. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatul tratamentului, puteți reveni la medicul dumneavoastră pentru o întâlnire de control între 2 și 4 săptămâni după tratament.

 

Efectul tratamentului dumneavoastră cu acid hialuronic va dura de la 6 până la 9 luni.