Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Tratamentul pomeTilor

radiesse hidroxiapatita tratamente antirid, clinica D6 Cluj

Efect global de întinerire a fetei

 

Pomeniții constituie unul din elementele centrale ce ne conturează fizionomia și simetria feței. Forma, volumul și proeminența acestora, pot traduce cu ușurință vârsta unei persoane.

 

Odată cu procesul de îmbătrânire, ei își pierd forma și volumul, țesutul de sub pierzându-și susținerea și fermitatea.

 

Avantaje

 

Medicii noștii pun mereu pe primul plan rezultatul cât mai natural al tratamentului. Forma fetei dumneavoastră este analizata, iar cantitatea de produs folosită adaptată necesitaților.

 

Tratamentul de umplere al pomeților accentuează, atât la femei cât și la bărbați forma de V a feței, adesea asociată cu tinerețea.

 

Cu ajutorul acestui tratament, efectul de reîntinerire va fi unul global, conturul feței mai accentuat, iar pielea își va recăpăta susținerea si fermitatea.

 

Totodată, acidul hialuronic plasat în această zonă are un efect și de ridicare global la feței , conferind un contur mai accentuat al liniei mandibulare și o diminuarea al șanțurilor nazolabiale.

 

  • Restabilirea conturului feței
  • Accentuarea formei de V
  • Ameliorarea șanțurilor nazolabiale.

 

Despre tratament

 

Tratamentul se efectuează într-un timp relativ scurt. Înainte de tratament veți primi o injecție cu anestezic local la locul de intrare al canulei. De cate ori este posibil preferăm sa utilizam canula ïn locul acului, deoarece dorim să reducem pe cat se poate riscul complicațiilor și să maximizam confortul dumneavoastră. Tratamentul cu canula asigură și un tratament lipsit de durere, receptorii dureroși fiind localizați preponderent la suprafața pielii.

 

Produsul este plasat deasupra periostului, restabilind astfel armonios conturul pomeților. Acidul hialuronic este un produs conținut în mod natural îorganism, care pe lângă efectele enumerate anterior, asigură și o hidratare din profunzime a pielii și o stimularea a colagenului.

 

Mereu optam pentru un rezultat natural. Medicii noștii preferă să utilizeze mai puțin produs în cadrul tratamentului inițial, iar în cadrul controlului ulterior dacă este nevoie să realizeze un fin touch-up.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Nu masați zona tratată. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

De cele mai multe ori acest tratament nu necesită timp de recuperare, însă puteți experimenta un mic edem după tratament. Exista riscul de producerea unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni.