Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Tratamentul tAmplelor

anestezie topica microneedling radiofrecventa faciala epilare definitiva pret, clinica D6 Cluj

Recâștigă aspectul tânăr

 

În procesul de fiziologic de îmbătrânire zona tâmplelor este afectata treptat. Această zonă începe să devină proeminentă prin pierderea de țesut conjunctiv și prin atrofia progresivă a mușchiului și osului temporal.

 

Acest mecanism cauzează accentuarea concavității tâmplelor, fața pierzându-și ovalul. Puțini sunt cei ce observă acest aspect, însă odată trată această zonă, fața își recâștigă conturul feminin, aspectul odihnit și reîntinerit.

 

Avantaje

 

Medicii de la clinica D6 se focusează pe un rezultat cât mai natural, iar cantitatea utilizată de acid hialuronic este adaptată, pentru a obține cu efect cat mai armonios în concordanță fizionomiei dumneavoastră.

 

Aspectul tânăr este asociat adesea cu forma de V a feței. Aceasta se reobține într-o manieră naturală prin umplerea cu acid hialuronic a tâmplelor și zonei pomeților.

Pe lângă recăpătarea ovalului feței, acest tratament contribuie și la o ridicare a etajului inferior, realizând un lifting nechirurgical al feței.

 

  • Restabilirea ovalului feței
  • Efect de liftare al etajului inferior
  • Aspect întinerit și odihnit
  • Reducerea discreta a ridurilor din jurul ochilor

 

Despre tratament

 

Tratamentul se efectuează într-un timp relativ scurt. Înainte de tratament veți primi o injecție cu anestezic local la locul de intrare al canulei. De cate ori este posibil preferăm sa utilizam canula în locul acului, deoarece dorim să reducem pe cat se poate riscul complicațiilor și să maximizam confortul dumneavoastră. Tratamentul cu canula asigură și un tratament lipsit de durere, receptorii dureroși fiind localizați preponderent la suprafața pielii. De-a lungul injectării există riscul unei senzații mecanice, pentru care se poate administra anestezic local suplimentar dacă este deranjantă.

 

Acidul hialuronic este plasat în zona tâmplelor în zona de minim risc vascular, fie intrafascial sau fie superficial, oferind astfel o susținere ideală și o umplere vizibilă a concavității. Odată integrat în țesut, acidul hialuronic se comportă ca o molecula proprie, stimulând producția de colagen și hidratarea din profunzime a zonei.

 

Mereu optăm pentru un rezultat natural. Medicii noștii preferă să utilizeze mai puțin produs în cadrul tratamentului inițial, iar în cadrul controlului ulterior dacă este nevoie să realizeze un fin touch-up.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și solar și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Nu masați zona tratată. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

Adesea după tratament se poate să experimentați sensibilitate în zona tratată și edem discret. Acestea vor atenua după câteva zile, ca și posibilele asimetrii rezultate.

 

Exista riscul de producerea unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni.