Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Umplerea concavitATii frunTii

anestezie topica microneedling radiofrecventa faciala epilare definitiva pret, clinica D6 Cluj

Subtilitate în definirea frumuseții

 

Zona frunții reprezintă una dintre cele mai extinse zone ale feței, ea având o importanță majoră în aspectul întregii înfățișări. Adesea, în această zonă, atenția este direcționată spre textura pielii și înspre ridurile de expresie. Foarte puțini sunt cei ce obiectivează real pierderea de volum din această arie.

 

Cu trecerea anilor, structura osoasă a feței începe să își piardă din volum și contur. Datorită lipsei de țesut adipos proeminent în zona frontală, acest proces începe să fie precoce vizibil, fruntea încăpând să contureze o concavitate.

 

Avantaje

 

Acest tratament este detaliul care vă va ajuta să aveți un aspect impecabil conturului feței. Prin umplerea concavității frunții, fața recapătă aspectul tânăr, ea păstrându-și conturul oval, asociat frumuseții.

 

Naturalețea rezultatului este asigurată de cantitatea subtilă de produs plastă, medicii având în prim vizor acest aspect.

 

În același timp, acidul hialuronic plasat profund în zona frunții asigură un suport real pentru mușchiul frontal și contribuind în combinație cu toxina botulinică la diminuarea ridurilor din această zonă.

 

  • Conturarea feței
  • Aspect reîntinerit
  • Diminuarea ridurilor frunții

 

Despre tratament

 

Durata tratamentului este de aproximativ 30 de minute.

 

Înainte de tratament se injectează câteva puncte, reprezentând anestezicul local, la locul de intrarea al canulei sub piele, respectiv în aria unor nervi senzitivi, asigurându-ne în acest mod că aveți un confort maxim pe durata procedurii.

 

Acesta arie o tratam doar utilizând canula, pentru a ne asigura că reducem la minim riscul complicațiilor tratamentului, iar produsul poate fi distribuit uniform în zona și profunzimea dorită.

 

Acidul hialuronic este plasat deasupra periostului, reconstituind astfel conturul concav al frunții, acesta continuându-l armonios pe cel al întregii fizionomii. Acidul hialuronic este un produs conținut în mod natural în organism, care pe lângă efectele enumerate anterior, asigură și o hidratare din profunzime a pielii și o stimularea a colagenului.

 

Mereu optam pentru un rezultat natural. Medicii noștii preferă să utilizeze mai puțin produs în cadrul tratamentului inițial, iar în cadrul controlului ulterior dacă este nevoie să realizeze un fin touch-up.

 

Durata efectului în urma procedurii este în medie de un an, aceasta putând varia în funcție de diverși factori individuali și de stilul de viată.

 

Înainte și după tratament

 

Înainte de tratament:

 

Va recomandam sa ajungeți la clinica cu aproximativ 15 de minute înainte de ora programată, pentru a avea timpul necesar pentru completarea consimțămintelor și datelor personale în cazul in care sunteți pentru prima data la noi.

 

Vă rugăm să ne precizați orice schimbare în medicația sau suplimentele nutritive ale dumneavoastră. Vă sfătuim să nu consumați alcool cu o zi înainte de tratament și să opriți înainte cu o săptămână medicamentele ce vă pot predispune la formarea de hematoame, cum este Ibuprofenul, Naporxenul sau aspirina, daca medicul de familie își exprima acordul pentru acest lucru.

 

După tratament:

 

Puteți raci imediat zona tratată. Vă recomandăm să evitați în prima săptămână expunerea la soare și să folosiți zilnic cremă cu factorie de protecție 50+. Evitați primele doua zile sauna și activitatea fizică intensă. Evitați în prima săptămână alte tratamente cosmetice în zona tratată. Nu masați aria frontală. După doua săptămâni de la tratament, am dori să vă revedem pentru un control, acesta fiind inclus în prețul tratamentului.

 

Timp de recuperare:

 

După tratament se poate să experimentați sensibilitate în zona tratată și edem discret. Acestea vor atenua după câteva zile, ca și posibilele asimetrii rezultate. Câteva ore după tratament, datorita anestezicului local și a celui conținut în produs, este posibil să observați anumite asimetrii în poziționarea sprâncenelor, dar care vor dispărea imediat după procedura.

 

Exista riscul de producere a unor mici hematoame, dar care după aproximativ o săptămână vor dispărea.

 

Durata rezultatului:

 

Rezultatul final al tratamentului este vizibil după aproximativ una până la două săptămâni. Durata medie a efectului este de aproximativ 12 luni.