Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Blog

tratamente estetica Cluj - InMode Morpheus 8

Indiferent de vârsta ta, dorești să ai mereu un ten ferm și cu aspect sănătos. Când pielea ta este netedă, fără riduri, fără pete și uniformă, poți minimiza utilizarea machiajului și poți să te simți mai încrezătoare atunci când te privești în oglindă. Cu toate acestea, odată cu vârsta, tenul acumulează o serie de riduri, traume solare sau cicatrici pentru care adesea nu mai știi ce să încerci.

tratamente estetica Cluj - InMode Morpheus 8

Din fericire, acum există soluții inovatoare, eficiente, sigure și minim invazive care oferă o îmbunătățire semnificativă a pielii îmbătrânite sau deteriorate, cu un timp de recuperare foarte scurt. Unul dintre tratamentele revoluționare disponibile la clinica D6 este Morpheus8, care este un dispozitiv de tratament cu microneedling combinat cu radiofrecvență (RF).

Tratamentele tradiționale cu microneedling folosesc ace minuscule care trec prin piele și formează canale mici pe care corpul tău le vindecă prin crearea de colagen nou. Plusul major pe care îl aduce Morpheus8 este aplicarea, pe lângă miconeedling, de căldură generată de radiofrecvență la nivelul pielii, definind conturul facial și având un efect direct de topire a stratului adipos, fiind o procedură mult mai orientată spre rezultate.

tratamente estetica Cluj - InMode Morpheus 8

Dispozitivul Morpheus8 este aprobat de FDA ca dispozitiv de remodelare a stratului adipos subdermal deoarece, la cele mai puternice setări, sculptează grăsimea de sub piele. Când este folosit la setări mai mici, îmbunătățește textura prin micșorarea porilor, uniformizarea pielii, reduce vizibilitatea cicatricilor, oferind astfel un aspect întinerit.

Pentru a avea un confort cât mai mare pe durata tratamentului, realizam anestezia în prealabil a zonei tratata cu anestezic topic. Pielea este apoi curățată cu o formulă antibacteriană.

Procedura durează în medie 30 de minute.

Tratamentul Morpheus8 poate fi combinat cu AccuTite, un tratament subcutanat cu radiofrecvență al zonei inferioare a feței, recomandat pentru conturarea și redefinirea conturului pielii din jurul gâtului.

Multe persoane care încep acest tratamentul văd rezultate imediat, dar întinerirea optimă și indicațiile pentru anti-aging necesită cel puțin trei ședințe de tratament distanțate la 4 săptămâni.

Beneficiile tratamentului sunt multiple:

 • timp scurt de recuperare
 • îmbunătățire marcată a laxității pielii
 • efect de lifting
 • stimulare importantă a rezervei de colagen și elastină
 • diminuarea statului adipos din zonele tratate.

Acest tratament inovator poate ajuta la reducerea următoarelor aspecte:

 • cicatrici corporale și faciale
 • probleme cu textura pielii, inclusiv porii dilatați
 • cicatrici post acneice
 • saggingul fetei
 • riduri și linii fine
 • traumele solare.

Cu toate acestea, este important să rețineți că pielea fiecăruia este unică, așa că recomandarea de tratament pentru cazul dumneavoastră depinde de istoricul de sănătate, anatomie și cerințele estetice.

Prin acuratețea acestei proceduri non-chirurgicale, pot fi vizate și zone restrânse cum ar fi zona sprâncenelor, pleoapele superioare și inferioare, șanțurile nazolabiale, dar și linia mandibulară, zona gâtului și decolteul.

Recuperarea este una foarte ușoară. Va putea apărea o oarecare roșeață și edem minim, precum și posibile mici hematoame. În cele mai multe cazuri, este posibil să vă puteți purta machiajul normal și să vă întoarceți la activitățile obișnuite la o zi după tratamentul Morpheus8. Medicii noștri vă vor oferi instrucțiunile necesare pentru îngrijirea pielii înainte și după tratament atunci când rezervați o dată pentru procedura dumneavoastră.

Vă stăm la dispoziție la sediul nostru de pe strada Decebal pentru a afla mai multe informații despre tehnologia InMode și pentru a beneficia de un tratament personalizat pentru dumneavoastră.

Echipa D6

Cluj-Napoca, str Decebal 6
tel.: +40 741 014 133
e-mail: receptie@derma6.ro

tratamente estetica Cluj - InMode Morpheus 8

estetică Cluj > tratamente înfrumusețare Cluj > consult estetică > microdermabraziune Cluj > peeling chimic > radiofrecvență Venus Viva > radiofrecvență multipolară față și gât > dermapen Cluj > mezoterapie Cluj > toxină botulinică > botox Cluj > acid hialuronic Cluj > tratamente corective post-injectare > Radiesse Cluj > tratament corectiv cicatrici post-acneice > tratamente faciale > estetică facială > lipoliză localizată > Plexr > tratament înfrumusețare cu laser > elipare definitivă IPL > terapie IPL > Aqua Gold > quantificare Cluj > InMode

dermatologie Cluj > tratamente dermatologice > consult dermatologic > dermatoscopie > crioterapie > chirurgie dermatologică > radiocauterizare Ellman > shave excizie > chiuretare Molluscum > tratament ulcer varicos > tratament Kenalog > extracție comedoane > avulsie unghiară > examinare histopatologică

Lasă un comentariu: