Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Blog

Diamond Glow Cluj, dermalinfusion Cluj

Ai auzit de cel mai iubit tratament al vedetelor de la Hollywood? Poate că te întrebai adesea cum pot avea un ten impecabil chiar și fără make-up? Răspunsul nu este un produs cosmetic minune, ci tehnologia revoluționară Dermalinfusion.

Diamond Glow Cluj, dermalinfusion Cluj

Acum, la D6, poți beneficia de cea mai avansată procedură de curățare, exfoliere și hidratare a pielii, toate într-o singură procedură doar cu ajutorul Diamond Glow! Cunoscut și sub numele de Dermalinfusion, acestă tehnologie revoluționară este și singura aprobată FDA.

Tehnologia avansată, non-invazivă, 3-în-1 Diamond Glow exfoliază, aspiră și infuzează simultan seruri personalizate pentru o piele strălucitoare și întinerită. Este atât o soluție instantanee, cât și cu efect pe termen lung pentru îmbunătățirea unei varietăți de afecțiuni ale pielii.

Diamond Glow ajută la abordarea problemelor specifice ale pielii, cum ar fi hiperpigmentarea, pielea îmbătrânită cu linii fine și riduri, ten tern si neuniform, pielea uscată și deshidratată, porii dilatați și pielea predispusă la hipersecreție de sebum.

Acest tratament personalizabil stimulează, de asemenea, reînnoirea celulelor sănătoase, îmbunătățind strălucirea generală a pielii.

Diamond Glow oferă rezultate eficiente cu patru seruri pro-infuzie diferite care vizează cele mai variate probleme ale pielii.

Diamond Glow Cluj, dermalinfusion Cluj

În timpul procedurii, vârful de diamant Diamond Glow face minuni pielii tale realizând 3 tratamente concomitent:

 • Exfoliază pielea, chiar și în zonele inaccesibile pentru microdermabraziune, cum ar fi aria din jurul ochilor și buzele. Acest proces curată pielea în profunzime fără a avea nevoie de un timp de recuperare după realizare.
  Beneficiile exfolierii sunt multiple, realizând o ameliorare a aspectului tenului acneic, cu hiperseboree și pori dilatați sau hiperpigmentare și menținerea luminozității și omogenității tenului normal.
 • Aspiră celulele moarte și impuritățile, lăsând tenul vizibil mai curat și hidratat.
 • Infuzează pielea cu serumuri personalizate, tenul fiecăruia dintre noi având nevoi diferite. În cadrul fiecărei proceduri sunt utilizate două serumuri. Primul dintre acestea are rolul de a curăța în profunzime tenul și de a dizolva toate impuritățile din profunzimea porilor. Ulterior, serumul este schimbat cu unul cu proprietăți ce se va absorbi mult mai eficient în piele. Acest ser poate acționa în profunzime pe un ten deja pregătit acestei etape.

Serumul poate fi adaptat unei varietăți de afecțiuni:

 • hiperpigmentare
 • acnee
 • piele uscată
 • cicatrici
 • pori încărcați
 • rozacee
 • riduri fine
 • eczemă
 • traume solare.

Pe lângă cumulul de beneficii ale tehnologiei Diamond Glow, stimularea colagenică superficială este un plus. Capătul de diamant de diferite rugozități în combinație cu funcția de aspirație duc la o microtraumă și la o stimularea a fibroblestelor dermului. Celulele vor avea ulterior o producție crescută de elastină și colagen, lăsând pielea mai radiantă și fermă. Zona feței, mai ales zonele de sub ochi și aria liniei mandibulare pot avea un drenaj limfatic deficitar, fapt ce uneori îl putem observa când suntem mai obosiți. Cu ajutorul funcției de aspirație și hidratare concomitentă a Diamond Glow, drenajul limfatic este stimulat, iar fața dumneavoastră va arata instant mai odihnită.

Tratamentul este unul complet neinvaziv și cât de poate de relaxant. Durează în medie 45 de minute, iar pentru un rezultat optim și un ten radiant pe termen lung, la D6 îți oferim pachete personalizate ce conțin mai multe sesiuni, acestea putând fi combinate cu alte tratamente complementare.

Echipa D6

Cluj-Napoca, str Decebal 6
tel.: +40 741 014 133
e-mail: receptie@derma6.ro

Diamond Glow Cluj, dermalinfusion Cluj

Lasă un comentariu: